MónTerrassa
Nou mapa de recursos per fer front les violències masclistes al Vallès

Ja es pot consultar el nou Mapa de recursos comarcal per l’abordatge de les violències masclistes que recull tots aquells serveis, que d’una manera més o menys directa, intervenen o poden fer-ho en l’àmbit de les violències masclistes. Aquesta setmana s’ha presentat a les persones membres de la Comissió tècnica comarcal de la Xarxa per a l’abordatge de les violències masclistes del Vallès Occidental.

Aquest projecte és el resultat d’un temps de recull i sistematització de dades que s’ha treballat amb els professionals dels diferents serveis implicats directament en l’àmbit d’atenció a les dones i els seus fills i filles, com són els serveis de l’àmbit social, els de l’àmbit sanitari, els de l’àmbit judicial i els cossos de seguretat. El mapa està organitzat a través de la web. A través d’aquesta es pot fer la cerca per el municipi on es troba el recurs o pel tipus de recurs que ens interessa. Disposa, a més, d’un apartat de notícies per tal de compartir aquells aspectes rellevants a l’àmbit i alhora documents de treball que poder ser d’interès per als municipis com protocols propis.

La proposta recull també un accés restringit per al personal tècnic per tal que puguin tenir a l’abast unes dades més properes, com poder ser els correus electrònic personals o els telèfons mòbils d’accés directe, per a facilitar les derivacions i informacions directes que es puguin requerir en la tasca d’atenció a les violències masclistes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa