MónTerrassa
Nou increment de les sol·licituds de beca de menjador pel curs 2021-22

Les sol·licituds d’ajuts individuals de menjador han tornar a incrementar-se. Pel curs vinent, 2021-22 les famílies de la comarca ja han presentat 23.114 sol·licituds per poder accedir a una beca de menjador escolar. Aquesta dada representa un increment de més del 7’5% respecte el juliol de l’any passat.

Hores d’ara s’ha tancat el primer període de sol·licituds, però les inscripcions resten obertes durant tots els mesos lectius, fet que pot suposar un increment de la xifra actual.  De fet, el curs passat al mes de juliol es registraven 21.490 peticions, mentre que es van arribar a les 24.284 a final de curs.

Un cop tramitades les sol·licituds resta pendent el creuament de dades per part de la Generalitat de Catalunya per poder saber quants ajuts individuals de menjador es podran concedir. El curs 2020-21 ha acabat amb 19.941 beques atorgades.

Les sol·licituds d’ajut han incrementat prop d’un 30% els cinc darrers cursos escolars

Els cinc darrers cursos, des del curs 2017-18, el nombre de peticions ha augmentat en  un 29’2%. Any rere any creix el nombre de famílies que sol·liciten aquest ajut.

La tendència a l’alça en la sol·licituds ha estat una constant els darrers anys i s’ha accentuat amb la pandèmia de la COVID-19. L’estiu passat, les sol·licituds van créixer un 9’5% i aquest, un 7’5%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa