MónTerrassa
Neteja a fons a la riera del Palau al seu pas per Can Boada
  • CA

Aquests dies s’estan realitzant treballs de neteja a la riera del Palau de Terrassa, en concret, en el seu pas pels ponts de Can Boada. Des del govern municipal subratllen que aquestes actuacions eren una “reivindicació veïnal de fa temps” i que la tasca ha estat “diíficil” i ha “suposat un esforç important”. I és que per dur a terme la neteja s’ha necessitat un equip especial de treballs en alçada, la qual cosa implicava no només que els treballadors haguessin d’estar ben assegurats a causa la inclinació del terreny, sinó també un mecanisme adequat per poder carregar i traslladar els materials acumulats i les deixalles que s’han anat traient.

L’alcalde Jordi Ballart ha assegurat que l’acció “és un pas més en la neteja de les rieres a què ens vam comprometre aquest mandat. Continuem treballant en l’adequació de les rieres i torrents de Terrassa, com fem en diferents trams de les de les Arenes i del Palau”. Tanmateix, ha demanat col·laboració ciutadana per evitar que s’acumulin més brossa i deixalles en aquestes zones, especialment delicades.

Neteja a la riera del Palau de Terrassa | Aj. Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa també ha acabat aquest mes de novembre les obres de neteja en el tram urbà del torrent Mitger. Les tasques han durat prop de dos mesos, amb un pressupost de gairebé 18 mil euros, i abracen un espai de 350 metres de longitud i 20 metres d’amplada. Paral·lelament, a la riera de Les Arenes també s’estan fent accions de desbrossament, amb especial incidència a la zona del polígon de Can Petit, al nord-est de la ciutat. En aquesta zona es dur a terme desbrossament d’espècies vegetals, retirada d’arbres i soques que impedeixen el flux normal de l’aigua i el manteniment dels marges i murs que delimiten la riera.

Neteja a la riera del Palau de Terrassa | Aj. Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa