MónTerrassa
Neix “La Feli”, un nou projecte gastronòmic per endur a Terrassa
  • CA

Ha nascut un nou projecte gastronòmic per endur a Terrassa: La Feli, un restaurant d’hamburgueses per endur basat en el producte local, amb opcions veganes i, fins i tot, tapes per a mascotes. Felicidad Toro -cuinera i emprenedora terrassenca, més coneguda com a “la Feli” pels veïns- ha decidit obrir un restaurant “amb esperit reivindicatiu i que trenca amb els esquemes de la restauració a la capital egarenca”, tal i com afirmen en un comunicat. L’establiment s’ubica al carrer de Watt, número 104 de Terrassa.

El projecte gastronòmic La Feli aposta pels proveïdors locals. Escull producte de proximitat per garantir-ne la qualitat, reduir l’impacte mediambiental i recolzar els comerços de la ciutat. El local ofereix una carta senzilla: cuina tradicional, amb productes de qualitat, i s’hi poden poden trobar opcions veganes i vegetarianes d’hamburgueses, tapes i postres. A més a més, el local està obert als animals: a més d’un bol d’aigua fresca preparat, La Feli ofereix a la carta una tapa per a mascotes que consisteix en una botifarra de Casanovas 1960 amb galeta en forma d’os.

Exterior de La Feli al carrer de Watt, 104 | La Feli

Durant més de quatre dècades a primera línia de l’hostaleria la cuinera terrassenca ha emprès una pila de projectes. Als seus seixanta anys, reclama la necessitat de tenir inquietuds a qualsevol edat: “Emprendre no és un verb exclusivament juvenil, es pot emprendre als seixanta i oferir coses noves a Terrassa”. Toro explica que el seu fill és un enamorat de les hamburgueses, i és això -sumat a la voluntat d’emprendre a la seva ciutat- el que l’ha portat a començar aquest nou projecte gastronòmic. Nascuda a Jaén, va arribar a Terrassa als cinc anys, i des de llavors, ha viscut Terrassa tota la seva vida. Va aprendre a cuinar de la mà de la seva mare, i diu que, des de llavors, no ho ha deixat de fer.

De dimarts a diumenge, es poden fer comandes al restaurant La Feli a través d’aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa