MónTerrassa
La natura i la cultura, els atractius més ben valorats al Vallès Occidental
  • CA

Els atractius naturals i culturals són els més ben valorats pels visitants del Vallès Occidental a les plataformes online. Així ho demostra un estudi de la Diputació de Barcelona on s’analitza la reputació online corresponent als allotjaments, restaurants i atractius turístics de la comarca: el que es diu de la comarca en les plataformes online. Els atractius turístics obtenen una valoració mitjana de 8’95 i els culturals i els naturals els més ben valorats.

La valoració a internet dels recursos del Vallès Occidental s’ha situat en un 8,17 sobre 10, per sobre de la nota de 2019 i la més alta de tota la sèrie 2016-2020. Aquesta valoració mitjana està lleugerament per sota de la mitjana de la Regió (8,26). Tant els Allotjaments, com els Atractius i els Restaurants han aconseguit millorar la seva valoració mitjana del 2019. La valoració més alta és pels Atractius turístics (8,95).

Els Restaurants són els que tenen un major pes en el nombre d’opinions (50% sobre el total). Els municipis de Sant Cugat del Vallès, Sabadell i Terrassa són els que sumen més nombre d’opinions de recursos turístics, seguit a més distància de Rubí i Cerdanyola del Vallès. Les mitjanes de valoració més altes són pels municipis de Matadepera i Sant Cugat del Vallès.

Els allotjaments de la comarca han assolit un 8,03 sobre 10, sobre l’anàlisi de gairebé 39.250 opinions. Entre els ítems respecte l’allotjament més ben valorats està el Personal, la Neteja i el Confort. Tots els ítems analitzats obtenen valoracions per sobre la mitjana dels allotjaments de la Regió, menys el Personal i la Ubicació.

Els restaurants han obtingut una qualificació del 7,81, amb un total de 87.500 opinions. La selecció de restaurants més turístics gastronòmics (“Club gastronòmic”) de la comarca s’han valorat amb un 8,10 (per sota de la mitjana de la Regió, 8,33).

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sr. Rifé a abril 14, 2022 | 09:17
    Sr. Rifé abril 14, 2022 | 09:17
    La natura encara la conec poc perquè no fa gaire que hi vingut a viure-hi i només he tingut l'ocasió de pujar a La Mola, però en quant a cultura, he descobert un web on hi ha un munt de música de tota mena, xerrades, exposicions, teatre i mil coses més: terrassacultura.cat. Potser no hi haurá un passi de cinema organitzat per una associació de veïns o un concert amateur que no han anunciat gairebé arreu, però... no us la perdeu! A un barceloní culturetes com jo a mi m'està donant grans satisfaccións.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa