MónTerrassa
MútuaTerrassa acull un workshop per a cirurgians toràcics en formació
  • CA

El Servei Mancomunat de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Hospital del Mar i la Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica (SEPAR) celebren aquests dies la quarta edició del workshop d’exploració quirúrgica del mediastí. La inauguració tindrà lloc aquesta tarda, a les 15.45h, a l’edifici docent de MútuaTerrassa.

Es tracta d’un curs dirigit específicament a cirurgians toràcics en formació (residents de 4rt i 5è any) i adjunts joves interessats en adquirir coneixements en relació als aspectes més rellevants de l’exploració quirúrgica del mediastí per a l’estadificació del càncer de pulmó. Es preveu l’assistència de prop d’una vintena de professionals. Els directors són el Dr. Josep Belda Sanchís, cap del Servei Mancomunat, el Dr. Iñigo Royo Crespo, coordinador de l’Àrea de Cirurgia Toràcica de la SEPAR i el Dr. Joan Carles Trujillo Reyes, coordinador de l’Àrea d’Oncologia de l’esmentada societat.

A banda de les sessions teòriques, el curs compta també amb una vessant pràctica que se celebrarà el 29 de novembre i tots els participants podran ser partícips de diverses intervencions en directe amb la voluntat de poder reconèixer totes les accions, així com els consells i trucs d’aquest tipus d’abordatge quirúrgic. Pel que fa als casos clínics i a les conferències de caire teòric, totes elles seran impartides per professionals del servei de Cirurgia Toràcica de l’HUMT -Dr. Ramón Rami, Dr. Sergi Call, Dra. Carme Obiols, Dra. Mireia Serra i Dra. Roser Saumench-, del servei d’Anestesiologia -Dr. Jesús Martínez- i del servei de Pneumologia -Dr. José Sanz-.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa