MónTerrassa
Mútua de Terrassa amplia l’horari de visites de familiars i cuidadors
  • CA

tua de Terrassa amplia l’horari de visites de familiars i cuidadors. La pandèmia de Covid-19 sembla que remet i la situació es va normalitzant en tots els àmbits, en el de la sanitat concertada també. L’Hospital Universitari Mútua de Terrassa (HUMT) i Àptima Centre Clínic ja ofereixen un horari ampliat per a visites de familiars i cuidadors a pacients ingressats als centres, que es van remprendre el passat 10 de febrer.

Els requisits per poder dur a terme les esmentades visites seran els següents:

  • Un/a acompanyant per pacient durant l’horari de visites. Es recomana que la persona acompanyant sigui sempre la mateixa. Si no és possible, es limita a un màxim de 3 acompanyants diferents durant l’ingrés, que es podran intercanviar entre ells durant l’horari de visita.
  • Horari:
    o Plantes d’hospitalització i Semiintensius: de 9 a 21h
    o Plantes de Salut Mental: de 18 a 20h (de dilluns a divendres) i de 10 a 13h i de 16 a 20h (caps de setmana i festius)
    o UCI: de 13:30 a 15h i de 20 a 21.30h
    o Pediatria (Hospitalització i Unitat Observació Urgències): 1 acompanyant les 24h. Els/les tutors i pares es podran intercanviar
    o Sala de parts i maternitat: 1 acompanyant les 24h. (només pares/mares)
    o Urgències: de 12 a 16h (nivell 2 i pacients pendents d’ingrés)

Resta de casos: les visites romanen restringides; l’equip mèdic informarà telefònicament de l’evolució del pacient -al llarg del dia- al familiar referent que s’hagi designat a recepció/admissions.

  • Les persones amb signes i símptomes d’infecció respiratòria -o en cas de sospita de contacte amb malalt de Covid-19- han d’abstenir-se d’anar a l’hospital.
  • Les visites han d’usar obligatòriament mascareta quirúrgica o FFP2 durant la seva estada a l’hospital i fer higiene de mans amb solucions hidroalcohòliques a l’arribar a l’hospital i al sortir-ne.
  • Durant l’estada hospitalària hauran de romandre a l’habitació del pacient, amb la mascareta sempre posada, respectant la distància de seguretat i evitar transitar per espais comuns i passadissos així com visitar altres pacients.
  • Control d’accés: el personal de seguretat registrarà l’entrada i la sortida de l’acompanyant que vingui a visitar al pacient.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa