MónTerrassa
Veïns afectats de Can Boada denuncien incongruències a la Síndica
  • CA

La divisió i desconfiança entre els veïns de Can Boada per la polèmica dels contenidors segueix encara vigent. El Grup de Veïns Afectats del barri es va reunir ahir a la tarda amb la Síndica de Greuges per denunciar incongruències en les declaracions del president de l’Associació de Veïns Casc Antic, qui es va presentar al Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Terrassa el passat més d’abril per desmentir que les associacions del barri havien demanat deixar els carrers tal i com estaven. Ara, però, el Grup de Veïns Afectats denuncia que el mateix president ha canviat d’opinió i ha utilitzat les xarxes socials de l’Associació per donar suport a l’alcalde Jordi Ballart, de forma unilateral i sense consultar-ho prèviament. 

Durant el Ple Extraordinari del passat mes d’abril, Ballart va exposar que les dues associacions del barri -Associació de Veïns Casc Antic i Associació de veïns Lluís Companys- havien demanat deixar els carrers tal i com estaven. En escoltar-ho, el president de l’Associació de Veïns Casc Antic es va presentar presencialment al Ple i va desmentir les declaracions de l’alcalde, dient que no havia donat el seu consentiment perquè el barri es quedés igual.

Ara, però, el president ha canviat d’opinió, i ha exposat a través de les xarxes socials de l’Associació de Veïns Casc Antic que està d’acord amb Ballart. Els veïns denuncien que hagi utilitzat el nom de l’Associació de forma unilateral per expressar la seva opinió personal de recolzar la postura de l’alcalde. Així doncs, el Grup d’Afectats ha manifestat a la Síndica de Greuges que el president està reafirmant allò que va dir l’alcalde durant el Ple Extraordinari i que, en el seu moment, ell mateix va desmentir. Expressen que “no entenem aquests canvis” i que aquestes incongruències fan que el barri es divideixi encara més

Reunió del Grup de Veïns Afectats de Can Boada amb la Síndica de Greuges | Cedida

Els veïns volen una resposta

La Síndica de Greuges tramitarà un greuge que serà presentat a l’Ajuntament de Terrassa a finals de la setmana que ve. Segons exposen, l’Ajuntament té entre dues setmanes i un mes per contestar a aquest expedient i donar una resposta als veïns del barri. 

Així doncs, els veïns afectats pels canvis de circulació dels carrers continuen reclamant que es torni a la circulació habitual de fa 17 mesos i exigeixen els camions de càrrega lateral esquerra. Expliquen que s’han sentit “ciutadans de segons” i mantenen la convicció que “el servei de recollida de residus s’ha d’adaptar el veïnat, i no el veïnat al servei de recollida”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa