MónTerrassa
Veïns de Can Boada acusen Ballart de mentider
  • CA

L’Associació de Veïns Casc Antic de Can Boada ha acusat a l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart de mentider pel que fa a la polèmica dels contenidors al barri. El president de l’Associació s’ha presentat presencialment al Ple extraordinari que s’ha celebrat aquest matí sobre l’estat de la ciutat, i ha desmentit les afirmacions de Ballart quan ha dit que els dos presidents de les dues associacions del barri -Associació de Veïns Casc Antic de Can Boada i Associació de veïns Lluís Companys- havien demanar deixar el barri “tal i com està”.

Tot ha començat quan Alfredo Vega, president del Grup Municipal Socialista, ha etzibat a l’alcalde que no té “un projecte clar” en el tema de recollida de residus de la plaça Lluís Companys, i que per culpa d’això s’han creat “enfrontament entre veïns”. L’alcalde ha respòs que “la conclusió que hem tirat endavant és la que ens han demanat les associacions de veïns: que ho deixéssim tot tal i com està“.

Ha estat en escoltar aquestes paraules que el president de l’Associació de Veïns Casc Antic de Can Boada ha decidit presentar-se a l’Ajuntament presencialment per desmentir-ho. Així doncs, al final del Ple, el president de l’Associació ha exposat davant del mateix alcalde i tots els regidors que el que acabava de dir Ballart no era cert i que ell no havia donat el seu consentiment perquè el barri es quedés igual.

Les paraules de l’alcalde sobre la polèmica del contenidors de Can Boada han estat exactament les següents: “S’ha intentat buscar una solució perquè hi haguessin el mínim de persones perjudicades per aquests canvis. I al final la conclusió que hem tirat endavant és la que ens han demanat les associacions de veïns: que ho deixéssim tot tal i com està. Aquesta va ser la última petició que ens van fer després d’un reunió i per tant, en aquest moment el tema està tranquil. Hem escoltat les entitats veïnals i hem fet el que ens han demanat. En aquest moment no hi veiem un problema de convivència amb els contenidors, ni tampoc amb la mobilitat. Els canvis de mobilitat sempre son complicats al principis. La gent s’ha d’adaptar als nous itineraris i recorreguts. Han passat uns mesos i hem vist que la gent s’ha acostumat i ells mateixos ens han demant que ho mantinguem tal i com està”.

Però des de l’Associació de Veïns Casc Antic expliquen que per part seva no s’ha demanat deixar-ho tal i com està, i exigeixen revertir els canvis el més aviat possible per tornar al sentit de la circulació tal i com estava fa 16 mesos. Exposen que “el servei de recollida de residus s’ha d’adaptar el veïnat, i no el veïnat al servei de recollida”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa