MónTerrassa
Retencions quilomètriques a les autopistes
  • CA

Retencions quilomètriques a les autopistes aquesta tarda-vespre del diumenge 12 de juny de 2022. Circular és gairebé un impossible. La situació era previsible davant l’allau de ciutadans que han aprofitat el cap de setmana a la muntanya i, especialment, a la platja, per mirar de fugir d’un calor infernal. Termòmetres que encara aniran més amunt la setmana vinent.

Problemes des de les set de la tarda d’aquest diumenge

L’autopista AP-7 ha començat a registrar a partir de les 19 hores de la tarda retencions de 13 quilòmetres a la Roca del Vallès en sentit sud. I en sentit nord també s’ha complicat la circulació a causa d’un accident a Castellbisbal, a la comarca del Vallès Occidental, amb retencions de 7,5 quilòmetres i 4 quilòmetres més a l’alçada de Gelida.

L’altra autopista més afectada en l’operació tornada del cap de setmana és la C-32, que suma 11,5 quilòmetres de cua a Alella i 4 a Mataró en sentit Barcelona. Per aquest diumenge, Trànsit ha habilitat carrils addicionals a l’AP-7 i la C-32 per afavorir el retorn a l’àrea metropolitana.

Altres punts complicats a la xarxa viària catalana

Altres punts complicats de la xarxa viaria catalana d’aquest diumenge són la C-14, a l’alçada de Montblanc, a la Conca de Barberà, i la C-31, amb 6 quilòmetres de retencions al Prat de Llobregat i 4 a Vilanova i la Geltrú, al Baix Llobregat i al Penedès.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha habilitat aquest diumenge a la tarda carrils addicionals a l’AP-7/B-23 i a la C-32 per afavorir l’operació retorn a l’àrea metropolitana de Barcelona. Els carrils addicionals en sentit contrari a l’habitual estan disponibles en el tram Vilafranca del Penedès-Molins de Rei (AP-7/B-23) i Sant Andreu de Llavaneres-Montgat (C-32). L’SCT demana màxima prudència, planificar el retorn, evitar les hores punta i informar-se de l’estat de les carreteres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa