MónTerrassa
Problemes als Ferrocarrils per la caiguda d’un arbre
  • CA

La caiguda d’un arbre a la via de l’estació Baixador de Vallvidrera ha aturat aquest dilluns el servei de tren de l’L6 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). En aquests moments es fan treballs per retirar-lo i poder tornar a la normalitat.

Retards importants a la xarxa

Els trens de les línies S1 i S2 s’aturen a totes les estacions i funcionen fora del seu horari habitual a la línia que connecta Barcelona amb el Vallès. Segons FGC, els retards poden ser de fins a 30 minuts.

TMB ha venut més de 500.000 títols de transport des que van començar els descomptes

Tot un èxit. I cues. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha venut més de 500.000 títols de transport des del dia 1, quan van entrar en vigor les tarifes reduïdes. La T-casual és el més adquirit. En comparació amb un període ordinari, les vendes de l’abonament unipersonal de deu viatges s’han multiplicat per 1,3. La T-usual ha multiplicat per cinc les vendes habituals i ja suposa un 24% dels abonaments comprats. La T-jove, que ha multiplicat per 7 les seves vendes des de l’aplicació de les noves tarifes.

Els trens d’FGC a l’aeroport del Prat tindran capacitat per a 600 passatgers i una freqüència de 15 minuts

Els trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que uniran el centre de Barcelona amb l’aeroport del Prat tindran una capacitat per a 600 passatgers i una freqüència cada 15 minuts. L’objectiu és que sempre hi hagi un tren a l’andana de aeroport per rebre els passatgers a la T1 i que s’adrecin al centre de la ciutat o altres estacions d’intercanvi amb altres modes de transport com el metro, altres trens i els busos. El passat juliol, FGC va formalitzar la compra de deu trens i el seu manteniment per 177 milions d’euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa