MónTerrassa
Nous NitBus per reforçar la connexió entre Barcelona i el Vallès
  • CA

Nous serveis de busos reforçaran la connexió entre Barcelona i el Vallès Occidental a la nit. Es tracta del servei de NitBus de la N64, línia que connecta la capital catalana amb la nostra comarca. Aquesta mateixa nit 5 de maig s’han actualitzat els horaris i s’ha afegit un primer servei de nit a les 00:00h des de Barcelona fins a Terrassa, passant per Sabadell, Cerdanyola i Barberà, segons informa El Punt Avui.

El govern català ha decidit posar en marxa aquest nou servei per reforçar el pla alternatiu de transports de Renfe, aprofitant la reestructuració de línies de rodalies per les diverses obres iniciades de reforma a la xarxa. Des del 23 d’abril i fins al febrer de l’any 2023, hi ha afectacions en la circulació de trens de la R4. En concret, els treballs se centren en el tram de Martorell a Castellbisbal, on es duen a terme actuacions relacionades amb el desenvolupament del Corredor Mediterrani, però les obres afecten a la circulació de tota la línia.

Així doncs, aquest nou servei de NitBus vol servir com a alternativa a Renfe. La línia de bus N64 té com a destinació Sabadell i Terrassa, però també passarà per Cerdanyola i Barberà del Vallès, tenint en compte que aquests dos municipis no tenen alternativa de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Altres nous serveis de NitBus

A part de la línia N64 del Vallès, també s’ha reforçat la línia N80, que connecta Barcelona amb el Maresme. Aquesta mateixa nit s’ha posat en marxa el nou servei cap a aquesta comarca, i el primer autobús ha sortit a les 00:10 de la capital catalana en direcció Mataró.

A més a més, el diari informa que també s’ha reforçat amb quatre serveis en hora punta la ruta que va des de Vilafranca fins a Barcelona i un bus de retén permanent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa