MónTerrassa
Més freqüència d’autobusos per la línia e2.2 entre Terrassa i Barcelona

La línia d’autobús interurbà exprés e2.2, que uneix Terrassa amb Barcelona – Zona Universitària, ampliarà el nombre d’expedicions diàries, passant de 6 a 11 expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners a partir del dia 11 d’abril, segons avança l’Ajuntament. Alguns usuaris d’aquesta línia d’autobús feia temps que reclamaven aquesta ampliació d’horaris, explica l’usuària Montserrat Guilleumas a Món Terrassa. De fet, aquestes darreres setmanes s’han dut a terme diferents accions, com queixes al Síndic de Greuges de Catalunya i al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, per denunciar un transport públic “deficient”.

La Tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, i el director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori, han presentat les millores de l’e2.2 aquest matí. La línia ha presentat un increment significatiu de la demanda durant els darrers temps, i presentava problemes de capacitat en les hores punta. Amb els nous horaris, l’objectiu és “donar resposta a la demanda, especialment per a disposar d’un servei directe amb la Universitat de Barcelona i altres centres d’activitat a la zona de Barcelona Diagonal”, informa el Consistori.

Més freqüència per la línia e2.2: de 6 a 11 expedicions diàries

Segons s’exposa als horaris de Moventis, les expedicions surten de Terrassa a les 6:30h, 7:00h, 13:05h, 14:52h, 18:25h, i 20:18h. A aquests horaris, s’incorporaran noves expedicions que sortiran a les 6:45h, 8:35h, 10:25h, 12:15 h i 16:55h, expliquen. Des de Barcelona, els horaris mostren que l’autobús surt de Zona Universitària a les 7:30h, 8:20h, 14:05h, 15:52h, 19:25h i 21:18h. Les noves expedicions des de Barcelona sortiran a les 7:45h, 9:35h, 11:25h, 13:15h i 17:55h.

“Les freqüències son clarament insuficients i fan incompatibles la conciliació familiar i laboral”

En les accions dutes a terme pels usuaris de la línia e2.2 es demanava, precisament, l’augment de la freqüència: “A la majoria d’expedicions el bus va ple i hi ha persones que han de viatjar dempeus. Les freqüències de pas són clarament insuficients tan d’anada com de tornada i fan incompatibles la conciliació familiar i laboral”.

En aquest sentit, els usuaris ho comparen amb el bus interurbà e2.1 (Terrassa – BCN per la Meridiana) que té un nombre d’expedicions que en la franja d’hores punta és de cada 20 minuts i, a més, té una alternativa de transport públic amb Renfe que fa el mateix trajecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa