MónTerrassa
Comencen les obres del passeig Comte d’Ègara de Terrassa

Les obres d’urbanització del Passeig del Comte d’Ègara de Terrassa han començat avui dilluns 16 de gener, causant diverses afectacions al trànsit. Els vehicles ja no poden circular per la part nord del vial, entre el carrer de Garcia Humet i el carrer del Passeig. Aquesta és la primera fase dels treballs, que s’allargarà durant el primer trimestre de l’any, i que també afectarà el carrer de la Font Vella.

Concretament, la primera fase dels treballs afecta el tram esquerra de la part nord del vial. De moment, les obres no afecten el tram dret, comprès entre l’aparcament del Passeig i el carrer de Garcia Humet, que ha passat a ser de doble sentit per garantir l’entrada i sortida dels vehicles a l’aparcament.

Obres al passeig Comte d’Ègara de Terrassa | Laura Gómez

El Passeig “passarà a ser de plataforma plana, guanyant espai per a les persones amb una major presència de verd i pacificant el transit de vehicles, amb un paviment amb llamborda vermella”, ha afirmat la Tinenta d’Alcalde de l’àrea de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, en una roda de premsa per explicar totes les actuacions que transformaran els carrers de la ciutat els propers mesos.

Obres al passeig Comte d’Ègara de Terrassa | Laura Gómez
Obres al passeig Comte d’Ègara de Terrassa | Laura Gómez

Obres al carrer de la Font Vella de Terrassa

Pel que fa al carrer de la Font Vella, es produirà el tall entre els carrers de Sant Pau i Puig Novell i el carre del Passeig, també “modificant la secció del carrer en una plataforma única amb l’objectiu de transformar l’espai en una zona de preferència pels vianants, a més de millorar-ne la biodiversitat”.

Més projectes que es duran a terme a Terrassa

Aquest és un dels 24 projectes que han rebut ajuda dels fons europeus Next Generation en mobilitat i obra pública. Aquesta setmana també s’inicien les obres al carrer Col·legi -per ampliar voreres i elevar la plataforma en cada una de les cruïlles- i del carrer Cervantes -per ampliar voreres i millorar-ne l’accessibilitat-. Al llarg dels propers mesos, s’executaran la resta de projectes arreu de la ciutat (amb una partida de 12 milions d’euros) per “fer un salt qualitatiu en la millora de l’accessibilitat, l’espai públic i la mobilitat”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Alaaa a gener 16, 2023 | 21:40
    Alaaa gener 16, 2023 | 21:40
    Que bonito es pasear por centro terrassa limpio,no hay coches etc...los barrios cada vmás sucios ,basuras fuera containers muebles etc...en fin viva terrassa
  2. Icona del comentari de: Joana a gener 17, 2023 | 12:41
    Joana gener 17, 2023 | 12:41
    Tot per Terrassa..... CENTRE.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa