MónTerrassa
Canvis en els horaris de la R4 de Terrassa del 3 al 10 de desembre
  • CA

Els usuaris de la R4 de Rodalies veuran alterats aquesta setmana els horaris de circulació dels trens, tant en sentit Manresa com en sentit Barcelona. Renfe ha anunciat que els treballs que Adif Alta Velocidad (Adif AC) està duent a terme a l’àmbit de la Sagrera i Sant Andreu provocarà afectacions durant tot aquest pont de desembre. Així, del 3 al 10 de desembre, caldrà estar atents a aquestes noves modificacions:

D’altra banda, els trens de les línies R2 nord i R11 iniciïn i finalitzin el seu recorregut a l’estació de Montcada i Reixac. Per tal de garantir la mobilitat de les persones usuàries de les línies, Renfe estableix un servei de bus complementari a Montcada i Reixac per a aquests dies, cada 15 minuts entre les 6:00 i les 22:00 hores, des de l’estació de Montcada i Reixac i fins a Barcelona La Sagrera Meridiana. Pel que fa al servei a l’Aeroport, aquest es realitzarà amb origen i destinació Barcelona Estació de França.

Horaris de la R4 per als dies 3 i 4 de desembre

Horaris de la R4 per als dies 5, 7 i 9 de desembre

Horairs de la R4 dels dies 6, 8 i 10 de desembre

Títols de Renfe vàlids per anar en Metro

Tot aquest enrenou ve derivat de la construcció del traçat definitiu de la R2 nord per l’interior de la Sagrera, i com a conseqüència, de la nova estació de Rodalies que s’està fent a Sant Andreu. Per intentar minimitzar les afectacions, durant aquests dies que es veuran alterats els horaris i les línies de la R2 nord i R11, els títols de Renfe seran vàlids per utilitzar el servei de Metro a les estacions afectades.

Renfe ha reforçat el personal d’informació i atenció al client distribuït per les principals estacions afectades, per tal de guiar i orientar els clients. L’empresa ja adverteix però que en els serveis que sigui necessari transbordament, el temps de viatge serà superior a l’habitual.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es comunicarà a través de megafonia a estacions, a l’interior dels trens, així com a les pantalles, teleindicadors i senyalització específica a les estacions de transbordament. Tota la informació i els horaris als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es (apartat Estat de la Xarxa), al telèfon d’informació 900 41 00 41, a l’App Rodalies de Catalunya i Adif en tu móvil, així com en les xarxes socials (@rodalies, @infoadif i @renfe).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa