MónTerrassa
Afectacions al trànsit per la Fira de l’Oliva a Ca n’Anglada

Afectacions al trànsit per la Fira de l’Oliva a Ca n’Anglada aquest pròxim dissabte 22 d’abril de 2023. La vuitena edició de la festa implicarà que s’hagin de tallar diversos carrers i que hi hagi línies d’autobús afectades en el seu recorregut i parades habituals.

L’esdeveniment, que es dur a terme al carrer de Sant Tomàs, entre l’avinguda de Barcelona i el carrer de Sant Cosme, i al carrer de Sant Cosme, entre el carrer de Sant Tomàs i la plaça de Ca n’Anglada, obliga, necessàriament a impedir la circulació dels vehicles privats i del transport públic per aquests vials.

Tanmateix, des de l’Ajuntament asseguren que sí que es podrà accedir als guals del tram del carrer Sant Tomàs, entre l’avinguda de Barcelona i el carrer de Mossèn Àngel Rodamilans, i el carrer de Sant Honorat, entre el carrer de la Mare de Déu del Mar i el carrer de Sant Cosme.

Pel que fa al transport públic, els autobusos de la línia urbana L3, direcció la Grípia, es desviaran per l’avinguda de Barcelona. S’anul·laran les parades de Mare de Déu de les Neus, Ca n’Anglada, Sant Tomàs i plaça del Treball, direcció la Grípia. A continuació adjuntem un mapa amb el recorregut alternatiu del transport públic i amb les parades que queden suprimides temporalment mentre duri la Fira:

Activitats i parades per la Fira de l’Oliva

La Fira de l’Oliva comptarà amb diverses activitats a diferents espais del barri, però se centraran sobretot a la plaça de Ca n’Anglada i als carrers de Sant Tomàs i Sant Cosme. Està previst que hi hagi moviment des de les 10 del matí fins a les 9 del vespre. Les activitats s’iniciaran amb una batucada a càrrec de So-m Maurina, i la posada en marxa del mercat, a la plaça de Ca n’Anglada i carrers contigus, on hi haurà parades amb productes ecològics i de proximitat, empreses productores d’oli de pagès, així com entitats culturals amb procedència vinculada al sector de la producció d’oli i oliva.

Entre les activitats destacades hi ha una xocolatada solidària, una degustació de pa d’olives amb sardines, un taller per fer “migas”, ball flamenc, un vermut musical amb DJ Madre Teresa, o diversos concerts. També s’oferiran visites guiades a la Masia de Ca n’Anglada, que es convertirà en un centre de creació d’arts visuals properament.

Vies alternatives amb vehicle privat:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa