MónTerrassa
Arriba la vuitena Fira de l’Oliva i la Ruta de la Tapa a Ca n’Anglada

La Fira de l’Oliva torna a Ca n’Anglada per promoure l’oli, l’oliva i els productes que deriven d’aquest fruit mediterrani. La vuitena edició del certamen tindrà lloc el proper dissabte 22 d’abril des de les 10h fins a les 21h amb activitats a diferents espais del barri. A més, també s’organitza la Ruta de la Tapa del 14 al 23 d’abril, on disset establiments de restauració del barri oferiran una tapa de creació pròpia inspirada en el món de l’oliva i l’oli amb una beguda per 4 euros.

Les activitats de la fira tindran llocs a diferents espais del barri, però se centraran sobretot a la plaça de Ca n’Anglada i als carrers de Sant Tomàs i Sant Cosme. Les activitats s’iniciaran amb una batucada a càrrec de So-m Maurina, i la posada en marxa del mercat, a la plaça de Ca n’Anglada i carrers contigus, on hi haurà parades amb productes ecològics i de proximitat, empreses productores d’oli de pagès, així com entitats culturals amb procedència vinculada al sector de la producció d’oli i oliva.

Activitats a la Fira de l’Oliva 2023

Entre les activitats destacades hi ha una xocolatada solidària, una degustació de pa d’olives amb sardines, un taller per fer “migas”, ball flamenc, un vermut musical amb DJ Madre Teresa, o diversos concerts. També s’oferiran visites guiades a la Masia de Ca n’Anglada, que es convertirà en un centre de creació d’arts visuals properament.

La Fira de l’Oliva es tracta d’una trobada consolidada a la ciutat que “té els seus orígens en la voluntat d’agermanament de les diferents cultures, tant mediterrànies com d’arreu del món, que conviuen i conformen el teixit comercial, cultural i associatiu del barri”, informen des de l’Ajuntament. El Consistori organitza aquest esdeveniment amb el suport de l’associació de comerciants i professionals d’El Tomb Ca n’Anglada, que va anunciar la seva dissolució aquest mes de març.

Ruta de la Tapa a Ca n’Anglada

La Ruta de la Tapa tindrà lloc del 14 al 23 d’abril. Disset bars i restaurants oferiran a les persones consumidores una tapa de creació pròpia inspirada en el món de l’oliva i l’oli amb una beguda per 4 euros. A més, els negocis participants oferiran tiquets d’aparcament de 30 minuts vàlids per a l’aparcament de l’avinguda de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa