MónTerrassa
L’associació de comerciants Ca n’Anglada – El Tomb es dissol

“L’Associació de Comerciants i Professionals de Ca n’Anglada – El Tomb ha pres la decisió de finalitzar la seva activitat i dissoldre l’entitat”. Així ho ha expressat l’associació aquest matí de dijous en un comunicat, on “amb tota la nostra tristesa” exposen que no troben “suficient motivació” ni “les mateixes forces, ni el suport” per continuar amb la tasca de promoció del comerç al barri.

“Sempre hem treballat amb tota la nostra il·lusió per tirar endavant projectes que donen vida al comerç de Ca n’Anglada, i així ho hem fet fins al darrer dia, però avui dia, ja no tenim les mateixes forces ni suport, i per aquest motiu fem un pas enrere”, escriuen.

L’associació lamenta “la inactivitat” i “falta d’ajuda” per revitalitzar el comerç

Per una part, l’associació de comerciants lamenta “la inactivitat, la falta d’ajuda i idees per revitalitzar el teixit comercial”, i no només al barri de Ca n’Anglada, sinó a tota la ciutat. Expressen que al petit comerç “se l’ha d’ajudar amb polítiques potents de promoció econòmica i de suport a la seva activitat”, accions que l’entitat necessitava i ha trobat a faltar per poder tirar endavant la seva tasca.

A més, critiquen que el comerç local necessita “idees i estratègies de veritat”, i que a més tinguin un impacte mesurable i “no quedin en no res”.

A Ca n’Anglada “continuarà havent-hi petits comerços de gran qualitat”

Malgrat tot, l’Associació de Comerciants i Professionals de Ca n’Anglada – El Tomb vol deixar clar que al barri de Ca n’Anglada “continua i continuarà havent-hi petits comerços de gran qualitat que es continuaran caracteritzant per la proximitat i pel bon tracte als clients”. Per acabar, fan una crida a la ciutadania de Terrassa a passejar i gaudir de Ca n’Anglada i fer les seves compres.

L’Associació de Comerciants i Professionals de Ca n’Anglada – El Tomb és una entitat de comerciants i professionals del barri de Ca n’Anglada “units per un interès comú: mantenir viu l’esperit d’aquest barri que sempre ha estat ben reconegut a la nostra ciutat”, segons expressaven a la pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa