MónTerrassa
Els Minyons descarreguen un impressionant 2d9fm
  • CA

Els Minyons de Terrassa han descarregat en la seva Diada de la Colla, en segona ronda, un impressionant dos de nou amb folre i manilles. La perfecció feta castell. Una construcció ràpida, segura, magnífica. Una temporada amb cirereta final. Era un dels grans objectius quan va començar el curs.

La idea era recuperar la gamma extra

Els Minyons tancaven la temporada castellera amb la intenció de recuperar la gamma extra. Els del carrer del Teatre eren l’única de les colles grans que aquest 2022 no havien afrontat un “pepino”. El tronc aquest diumenge era mateix que el que es va fer 8 vegades el 2019 i amb alguns canvis al pom de dalt perquè la canalla ha crescut des de llavors.

Con recodava a Twitter un dels històrics de la colla, Ramon Codinas, “El dos de no amb folre i manilles, la torre de nou és una veritable obra d’art. Com tots, combina esveltesa i solidesa, tècnica i fortalesa, emoció i bellesa. Però té quelcom especial… Des d’aquell primer de la història el 1993, ja li hem fet l’aleta 86 vegades (63 descarregats i 23 carregats).

3 de 9 amb folre dels Minyons de Terrassa/Joan Manel Oller

Els Minyons han sortit de tres de nou amb folre aquest diumenge 20 de novembre de 2022. Poc a comentar. Impecable, parat, de postal. S’ha descarregat sense problemes. En tercera ronda han dominat un 4 de 9 amb folre finet.

4 de 9 amb folre dels Minyons de Terrassa

La vigília

Els malva van actuar dissabte al vespre a la plaça Vella amb motiu de la vigília de la Diada! Hi van descarregar el 2 de 8 amb folre, el 4 de 8, el 3 de 8, vuit pilars de 4 i van acabar l’actuació amb el pilar de 5 amb folre de canalla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa