MónTerrassa
Els Minyons busquen socis amb un VÍDEO que fa sentir orgull de ser terrassenc
  • CA

Els Minyons de Terrassa han presentat aquesta tarda en roda de premsa la campanya “Fes Terrassa, fes Minyons, fes-te soci”. L’objectiu és aconseguir nous socis que permetin un augment dels ingressos per la Colla en aquests moments tan difícils per la cultura i la cultura popular en particular.

És una campanya en què la Colla amb un vídeo es dirigeix a la ciutat i mostra les coses bones que tenim a Terrassa, com són l’hoquei, el modernisme, el quinto, la Festa Major i els Minyons de Terrassa. Animen a la ciutadania a fer-se soci per, quan sigui possible, poder seguir fent l’activitat amb la que els malva porten el nom de la ciutat pel món, fent castells.

L’objectiu és garantir la sostenibilitat a mitjà i llarg termini teixint una xarxa de socis entre tots aquells terrassencs, aficionats als castells i a la cultura popular. També tenen com la voluntat de garantir que qualsevol persona que vulgui fer-se sòcia pugui fer-ho, per això han creat una quota reduïda. Que ningú es quedi fora per motius econòmics.

Qualsevol persona que es vulgui fer sòcia ho pot fer a través del formulari a la web de la colla o a la secretaria del local (dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 17 a 20.30h). Les aportacions que es facin a la Colla gaudeixen de fins a un 75% de desgravació a la declaració de la renda.

La campanya tindrà una durada d’aproximada de dos mesos en els que la colla vol tenir presència a tota la ciutat i mostrar que els Minyons de Terrassa segueixen actius i amb ganes de tornar a fer castells a les places de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa