MónTerrassa
Mina Terrassa celebra la seva festa laboral sectorial
  • CA
Mina Terrassa celebra la seva festa laboral sectorial | mina

!--akiadsense-->

El passat divendres dia 16 de juny, es va dur a terme l’edició anual de la commemoració de la Festa de la Verge de les Neus, patrona de Mina, Aigües de Terrassa, en una edició especial ja que coincideix amb el 175è aniversari de la companyia.

Al llarg de l’acte, es van lliurar els guardons del 17è Premi Joan Baptista Galí i Barba a la Innovació i la Millora Contínua, destinat a fomentar la participació dels empleats i empleades, de forma individual o col·lectiva i premiant les idees innovadores, que puguin aportar millores en qualsevol dels processos que es realitzen en el sí de les empreses del Grup, en funció de la seva efectivitat, eficàcia, aplicabilitat i/o grau d’implantació i de la millora que aportin.

Les persones guardonades van ser Susana Martos Cerrillo i Alberto Fco. Maldonado Fraile pel treball “Revisió del Procediment de Treball i de decisió de les escomeses contra incendis a inspeccionar”, amb el Primer Premi i un Segon Premi compartit per dos projectes, un d’Óscar Franch Armengol pel treball “Possibles aplicacions del vol de drons en empeses de distribució d’aigua potable” i un altre d’Ana Belén Aguirre pel treball “Quass-Lab for Dummies”.

El Premi Treball Excel·lent, que distingeix actuacions puntuals o trajectòries personals que siguin paradigma del servei als clients en el sentit més ampli, persones, empreses i institucions i l’especial cooperació en l’assoliment de les fites i objectius empresarials prioritaris de cada exercici, va recaure en Marta Aguilar i Antonio Melendez. També es va reconèixer amb el guardó Joan Marquès Casals i Marian M. Galí i GUix, a Jordi Mas i a Lourdes Prata, pels més de 30 anys de treball a l’empresa. En aquesta edició 2017, el guanyador de l’edició de l’any passat va fer el lliurament del Premi Taronja a Àlex Fernandez, com a reconeixement públic de les seves qualitats humanes, persona positiva, facilitadora de la feina dels companys i de la relació amb els altres i generadora de bon clima laboral.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa