MónTerrassa
La Mesa de l’Automoció de Catalunya incorpora Pere Navarro
  • CA
Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona | Leita

!--akiadsense-->

La Mesa de l’Automoció de Catalunya, creada per Foment del Treball per reforçar la indústria de l’automòbil, té previst reunir-se aquest juny amb les ministres de Transició Ecològica, Teresa Ribera; Indústria i Comerç, Reyes Maroto, i el vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès.

En paral·lel, l’òrgan de Foment ha incorporat com a membres permanents el delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro -exalcalde de Terrassa-, i la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa -terrassenca de naixement-. “La Mesa de l’Automoció té com a propòsit establir les bases que permetin la viabilitat del conjunt de l’ecosistema industrial al voltant de l’automòbil i explorar alternatives per al sector després de la crisi de Nissan”, ha apuntat Foment.

“La composició de la Mesa compta amb les aportacions dels més destacats agents del sector, tant des del vessant institucional, industrial i empresarial, com de la consultoria”, ha volgut recalcar la patronal catalana, que ha detallat que entre els membres permanents ja hi ha personalitats com el president d’Automobile Barcelona, Enrique Lacalle; el vicepresident executiu mundial de compres de Seat, Alfonso Sancha; o el president del Clúster Indústria Automoció de Catalunya (CIAC), Josep M. Vall. Foment ha avançat que el grup de treball ja ha iniciat la seva activitat i ha mantingut reunions amb els secretaris generals dels sindicats CCOO i UGT de Catalunya, Javier Pacheco i Camil Ros, i amb la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón. Aquesta mateixa setmana la Mesa de l’Automoció de Catalunya té previst presentar els objectius al secretari d’Indústria, Raúl Blanco; al president de Moventia, Miquel Martí; al soci de YGroup, Jose Antonio Bueno; i al CEO de TOP Projectes i Contractes, Jordi Sumarroca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa