MónTerrassa
Més eines per gaudir del turisme al Vallès Occidental

Els principals representants del sector turístic de la comarca es van trobar a Mercantic, en un acte organitzat pel Consorci de Turisme. L’acte va comptar amb la presència del president de l’entitat, Víctor Puig i Sebastián, acompanyat per Rosa Serra Rotés, Coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona i de diversos representants del plenari del Consorci de Turisme. Carmela Fortuny Camarena, Tinent d’alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de Sant Cugat, va ser l’encarregada de donar la benvinguda als assistents i fer la presentació de l’acte.

El turisme del Vallès Occidental va ser àmpliament representat per diverses empreses de sectors com l’hoteler, la restauració, els museus, serveis, transport, guiatge o productors locals. Durant l’acte es va fer un repàs de les accions més destacades que ha portat a terme l’entitat al llarg de l’any 2016 i es van presentar les novetats del pla d’accions amb què treballa el Consorci de Turisme per aquest 2017. També es van presentar els nous materials de promoció turística amb què ha treballat el Consorci de Turisme durant aquest any: un vídeo que recull els atractius turístics de la comarca i el nou web de turisme al Vallès Occidental (www.visitvalles.cat).

Aquest nou portal presenta diverses novetats com una agenda d’activitats i esdeveniments, propostes turístiques per fer als municipis de la comarca i un recull dels recursos més interessants categoritzats per àmbits, entre d’altres seccions que podeu trobar al nou web. Així mateix, aquesta presentació va voler ser també un acte de reconeixement a les empreses i serveis turístics de la comarca, pel seu compromís amb la qualitat turística i per la seva dedicació en l’atenció dels visitants.

El Projecte Punts d’Informació Turística de la Diputació de Barcelona té per objectiu crear una xarxa d’informadors i prescriptors que ofereixin informació turística de qualitat a la comarca. Amb aquesta finalitat el Consorci de Turisme, al llarg d’aquest any, ha organitzat diverses sessions per a donar a conèixer als participants l’oferta turística de la comarca, a través de presentacions o visites presencials. Durant aquest acte, 11 empreses de la comarca van rebre l’acreditació com a Punt d’Informació Turística. Per altra banda, també es va fer l’acte de lliurement de les acreditacions del segell SICTED, distintiu que té com a finalitat aconseguir un nivell de qualitat homogènia entre les diferents destinacions turístiques. A través del Consorci de Turisme, les empreses i serveis turístics que participen al SICTED reben formació, assistència tècnica individualitzada i assisteixen a tallers per tal de poder obtenir el distintiu que els acredita el seu compromís de qualitat turística. En aquest mateix acte, 28 empreses del Vallès Occidental van rebre aquest segell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa