MónTerrassa
Més de 800 donants s’enduen un meló gràcies al Banc de Sang de Terrassa
  • CA

El Banc de Sang de Mútua Terrassa ha finalitzat la ja tradicional campanya del meló, en col·laboració amb Condis, amb una participació que ha estat considerada “molt bona”. La iniciativa ha comptat amb la participació d’uns 835 donants, entre sang i plasma, en una “època complicada pel que fa al manteniment de reserves”.

No obstant, des del Banc recorden que l’agost acostuma a ser “el mes més crític de l’estiu, per tant recordem a la ciutadania que calen donacions cada dia, ja que als hospitals les necessitats dels pacients no minven, i us animem a venir si encara no ho heu pogut fer”.

Per motivar la continuïtat de les donacions, durant el mes d’agost, el Banc de Sang Terrassa mantindrà la campanya d’estiu #omplelabossa on tots els donants que omplin una bossa de sang o plasma rebran una bossa totebag amb l’eslògan “Dona el millor de tu, dona sang”. L’objectiu de la campanya és arribar a les 35.000 donacions a Catalunya al llarg de l’estiu, de les quals ja se’n porten 14.000.

Durant el mes d’agost l’horari d’atenció del Banc de Sang Mútua Terrassa serà l’habitual de dilluns a divendres de 9h a 20h, exceptuant el 13, 14, 16 i 17 que serà de 9h a 14h. El 15 d’agost romandrà tancat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa