MónTerrassa
Menys incompliments en el passeig diari dels infants a Terrassa
  • CA

El Govern municipal ha fet un seguiment constant, al llarg del diumenge, dilluns i part del dimarts, sobre el nivell de compliment per part de la ciutadania envers les normes fixades pel Govern espanyol per al passeig diari dels infants. L’evolució de la situació confirma una tendència a la baixa dels incompliments greus, moderats i lleus, tot i que encara hi ha determinats punts de la ciutat i franges horàries en les quals es produeixen situacions que infringeixen les normes o que constitueixen exemples d’imprudència o d’irresponsabilitat.

La Policia Municipal i els agents de convivència continuen mantenint el dispositiu d’informació a la ciutadania sobre tot el conjunt de normes que regulen aquest procés de desconfinament parcial i progressiu. Les recomanacions són les mateixes que els darrers dies: prudència, civisme i responsabilitat, per evitar contagis i per protegir la salut d’infants i persones adultes. L’objectiu és garantir al màxim que a causa de l’actitud d’una minoria no es posi en perill tot el que s’ha aconseguit al llarg de moltes setmanes de confinament, de treball, d’esforç i de sofriment de moltíssimes persones i famílies, inclosos els infants.

L’Ajuntament recorda una vegada més a tota la ciutadania que aquesta autorització per fer una hora diària de passeig està orientada als nens i nenes i no a les persones adultes, que han de seguir obligatòriament les normes de confinament. És essencial, en l’actual situació, protegir al màxim els infants i les persones vulnerables, així com reduir tota mena de riscos de contagi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa