MónTerrassa
Torna el ‘Menjazz’ amb més d’una vintena d’establiments de la comarca

El Gremi d’Hostaleria de Terrassa organitza un any més el ‘Menjazz’, la ruta gastromusical que uneix el jazz amb la gastronomia local de la ciutat. Més d’una vintena d’establiments de la comarca s’han unit en aquesta desena edició per oferir degustacions, tapes i menús de bon menjar i bon beure durant els dies de celebració del 42è Festival de Jazz de Terrassa, del 8 al 26 de març d’enguany, tal i com explica l’organització en un comunicat.

La proposta d’enguany es presenta “acompanyada de Grans Vins, maridatges, tastets i degustacions que pretenen ser un referent tant a nivell local com a nivell global”, exposen. Cal posar èmfasi en la selecció de vins que acompanyaran el Festival, que són “reconeguts per les millors guies internacionals i presents a seleccions prestigioses que vesteixen grans restauradors”.

La presentació de la 6ª edició del MenJazz Terrassa

Un ‘Menjazz’ d’amplia comunicació digital

Serà una edició amb una amplia comunicació digital, des de els perfils propis a Instagram i Facebook de MenJazz i del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca. A més de la informació pròpia de l’oferta gastronòmica presentada es podran veure vídeos de cada un establiments participants i algunes sorpreses que s’aniran anunciant.

v
La presentació de la 6ª edició del MenJazz Terrassa
v
La presentació de la 6ª edició del MenJazz Terrassa

Un festival de jazz per menuts i grans

Aquesta proposta gastronòmica s’oferirà durant els dies del Festival de Jazz, del 8 al 26 de març. Un festival que arriba carregat de propostes musicals variades i que s’estendrà arreu de la comarca. Una de les grans novetats és un pícnic jazz per als més menuts. Portarà per nom ‘Pícnic Xic‘ i pretén ser un espai lúdic i familiar adreçat a la canalla i amb l’objectiu “d’enfortir la socialització a través d’entitats dedicades a la infància”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa