MónTerrassa
Un pícnic jazz per als més menuts, novetat del Festival de Jazz 2023
  • CA

Un pícnic jazz per als més menuts és una de les novetats del Festival de Jazz Terrassa 2023. Portarà per nom Pícnic Xic i pretén ser un espai lúdic i familiar adreçat a la canalla i amb l’objectiu “d’enfortir la socialització a través d’entitats dedicades a la infància”. La iniciativa neix amb la idea de donar protagonisme a les institucions i col·lectius que es dediquen a la canalla per poder mostrar l’activitat d’una d’elles de forma anual, segons explica l’entitat impulsora del festival.

Aquest esdeveniment es podrà fer un cop s’han superat ja les restriccions de la pandèmia de la Covid-19. Després de tres anys en què el Pícnic Jazz es va veure aturat, en aquesta 42a edició, Vallparadís tornarà a xalar de valent. Serà el diumenge dia 19 de març al Torrent de la Font d’en Sagrera, a la zona sud del Parc.

Dinamizat per AVAN i VADEJOC

Al llarg dels 21 anys d’història, el popular esdeveniment ha complementat els concerts en directe amb una àmplia oferta gastronòmica, una Fira del Disc i altres estands amb activitats lúdiques diverses. Ara, arriba el torn de fer un pas més i neix “Pícnic Xics”. Una activitat que estarà dinamitzada per l’entitat vallesana sense ànim de lucre AVAN i que comptarà amb el suport de l’associació terrassenca VADEJOC, Terrassenca de Jocs, dedicada a fomentar el joc tradicional. El “Pícnic Xic” se situarà a l’àrea sud de l’esplanada i funcionarà, a partir de les 11h del matí, a ple rendiment i amb diverses activitats entre concerts.

Amb aquesta activitat l’AVAN aprofitarà per donar a conèixer el projecte que està duent a terme i que és molt ambiciós: la construcció d’un nou Centre d’atenció integral per a persones amb malalties neurològiques. També servirà per apropar el servei Petit Avan, un servei fet per a professionals especialitzats que treballen creant espais terapèutics (neuropsicologia, logopedia, fisioteràpia i psicologia) i d’acompanyament per a infants, joves i les seves famílies. L’entitat ha iniciat una campanya de microdonacions solidàries, que porta per nom “La totxana solidària”, amb la qual es pot participar en la recaptació de fons. A més, AVAN celebra aquest 2023 els 30 anys d’activitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa