MónTerrassa
En prealerta el pla Inuncat per previsió d’intensitat de pluja
  • CA

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), centre superior de coordinació i informació de l’estructura de protecció civil de Catalunya, ha posat en prealerta el pla Inuncat per previsió d’intensitat de pluja.

Les precipitacions poden ser de fins a 20 litres per metre quadrat en només 30 minuts

Les precipitacions poden ser de fins a 20 litres per metre quadrat en només 30 minuts al litoral i pre-litoral central del país aquest dimecres. Pel que fa a Terrassa, es mostra un nivell de perill baix -2 en una escala de sis-fins a les dues de la tarda. Els xàfecs sovint aniran acompanyats de tempesta i és possible que localment de calamarsa.

La tarda d’avui sembla que serà tranquil·la. Les precipitacions a la ciutat egarenca poden ser inferiors a les que es preveien ahir, amb uns 4,6 litres totals recollits. La temnperatura serà entre 8 i 20 graus inferior a la dels darres dies, i fins al dilluns no es recuperaran els 30. Avui ens mourem entre els 23 i els 26, fora ja de l’onada de calor. I repetirem dijous i divendres, amb un repunt dissabte.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un Avís de Situació de Risc per intensitat de pluja

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un Avís de Situació de Risc per intensitat de pluja. A les sis del matí, les tempestes se situaven sobre el mar, davant de les costes del Garraf, Baix Llobregat, Barcelonès i Maresme, amb la possibilitat que avancessin cap a la capital catalana. L’Avís de Situació de Risc per intensitat de pluja s’engega també per dijous i sobre la major part de Catalunya, llevat de comarques com el Vallès Occidental, tot i que la situació pot canviar en les properes hores.

Consulta el radar meteorològic de Catalunya, per saber on plou ara mateix i on pot fer-ho les properes hores

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa