MónTerrassa
Una matadeperenca, sotscampiona en el Campionat Mundial del Pa
  • CA

Una matadeperenca ha quedat sotscampiona en el Campionat Mundial del Pa, tota una fita en una competició d’alt nivell i de gran prestigi i d’arreu del món, per la qual cosa no era fàcil obtenir un bon resultat. N’Informa Matadepera.cat. El jurat va reconèixer els mèrits de l’equip amb part de l’ADN de Matadepera.

La vuitena edició del Campionat Mundial del Pa, que ha tingut lloc del 17 al 19 d’octubre a Nantes (França), ha tingut una destacada participació matadeperenca, ja que Marta San José Gispert ha integrat l’equip que ha obtingut el sotscampionat mundial.

Organitzat pel col·lectiu ‘Les Ambassadeurs du Pain’ en el marc de la fira de restauració, hoteleria, fleca i pastisseria Serbotel, al certamen hi han participat equips internacionals en representació de nacions com Ghana, Països Baixos, Perú, Espanya, Japó, Bèlgica, França, Itàlia, Xile i Algèria. El jurat ha estat format per professionals de diferents nacionalitats, com Estats Units, Taiwan, Suïssa, Noruega, Austràlia, l’Índia, Itàlia, França o el Brasil.

Marta San José i Enric Badia, juntament amb Yohan Ferrant, com entrenador de l’equip i director l’Escola de Flequers Andreu Llargués van obtenir el segon lloc a la classificació gràcies a una actuació innovadora, de alt criteri tècnic i excel·lència en la definició. A banda del segon premi, també van ser premiats amb el Premi Especial a la Millor Peça Artística, amb una espectacular peça amb forma de molí.

La matadeperenca Marta San José es la directora tècnica de la cadena de fleques O’PAN originaria de Terrassa i que compta amb 10 botigues repartides per la demarcació de Barcelona. Una empresa del sector d’alimentació que fabrica i ven pa i brioxeria dolça i salada. Entre els pans, destaquen: Pa de l’àvia, baguette, parisina, bastons, espiga, cargol, pa d’oli, pa montanyés, pa de llenya, pa de pagés… Pa rústic, banyut, integral, espelta, sègol, malta, multicereals, quinoa, sarraí, fruits secs, gallec, andalús, italià, sense sal, de nous, xapates.. Pa de viena, pa d’hamburguesa, pa de frankfurt, pa de motlle blanc, pa de motlle integral, pa de motlle multicereals, pa de motlle amb llavors, Pa de briox, pa amb xocolata, pa de sucre.. Bastonets d’oli, de formatge, de sèsam.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa