MónTerrassa
Ruptura inesperada d’un empresari català i una de les top-models més famoses

Ruptura inesperada en l’star-system nacional. L’empresari català Jordi Nieto i l’exmodel María José Suárez han decidit divorciar-se després de més de sis anys junts i un fill en comú. La parella va celebrar una gran boda a la paradisíaca illa de Santorini poc després del naixement del petit Elías, que farà quatre anys el pròxim mes de setembre.

La dissenyadora i Jordi van viure una història d’amor molt intensa, amb diversos trasllats pel mig. El català té un negoci immobiliari que els va forçar a viure una temporada a Miami, encara que aquests últims anys vivien instal·lats en la República Dominicana.

La revista ¡Hola! anuncia en exclusiva que María José Suárez i el nen haurien viatjat fins a Sevilla per instal·lar-se amb la seva família. Caldrà esperar per saber si decideixen traslladar-se definitivament a Espanya o si buscaran una altra casa a la República Dominica perquè Jordi Nieto pugui estar a prop del fill.

L’empresari català Jordi Nieto i l’exmodel María José Suárez se separen / Europa Press

El mitjà assegura que la separació ha estat amistosa i sense terceres persones per mig. De moment, però, cap d’ells no s’ha pronunciat al respecte i no ha transcendit el motiu de la ruptura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa