MónTerrassa
Marc Ribas lidera la nova aventura culinària de TV3, ‘Pop Up Xef’
  • CA

El terrassenc Marc Ribas encapçala el nou programa culinari de TV3,‘Pop Up Xef’, que s’estrena dimecres. Dos joves cuiners amb projecció professional i estils diferents competiran en un municipi de Catalunya per fer la millor creació amb productes locals i guanyar-se els veïns amb el plat que representi més bé l’esperit de la vila. També seran avaluats per un jurat format per Santi Villas, Meritxell Falgueras i dues persones més que canviaran en cada episodi. A la roda de premsa de presentació del programa s’han revelat algunes de les sis localitats que apareixeran a la primera temporada com Canet de Mar (Maresme) o Palamós (Alt Empordà). Ribas ha afirmat que es tracta d’una competició que “ret homenatge al país i a les seves persones”.

Els dos concursants hauran de buscar inspiració submergint-se en les tradicions i les arrels de la vila escollida per a cada programa. Segons han explicat els responsables de l’espai a la presentació que s’ha fet aquest dilluns, els cuiners hauran d’impregnar-se de l’essència d’un lloc que no coneixen parlant amb els veïns, recorrent els carrers o tastant els productes locals, entre d’altres.

Un cop els dos cuiners tinguin la idea disposaran de 30 minuts per comprar al comerç local els productes que necessitin i després 90 minuts per elaborar en una cuina mòbil el plat que sedueixi el veïnat.

A banda de Palamós i Canet de Mar també s’ha anunciat que ‘Pop Up Xef’ visitarà les Borges Blanques, la Seu d’Urgell, Olot i Valls. En sis programes de 50 minuts cadascú.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa