MónTerrassa
Marató de donació de sang i teixits al Club Egara
  • CA

El Club Egara junt amb el Banc de Sang i Teixits de Terrassa, engega un any més la campanya de donació de sang amb motiu del Dia Mundial del Donant de Sang, que es celebra cada 14 de juny arreu del món. Sota l’eslògan “La donació ratllada #ésIMPRESCINDIBLE” s’anima els socis, familiars i amics del Club a demanar hora clicant aquí durant la setmana del 14 al 18 de juny i anar de manera individual, però amb esperit d’equip, al Banc de Sang de Terrassa (Plaça Dr. Robert, 5).

Durant la campanya podran fer-se fotos donant sang amb la samarreta distintiva de l’Egara, compartir l’experiència a les xarxes socials, i fer arribar a tothom que si ets donant, #etsIMPRESCINDIBLE. A més, tots els donants que tinguin entre 18 i 40 anys, poden aprofitar la donació i inscriure’s també com a potencials donants de medul·la òssia.

El Banc de Sang recorda que a Catalunya calen entre 800 i 1000 donacions diàries per cobrir les necessitats dels hospitals. Cal tenir en compte que una de cada cinc persones necessitarem sang o derivats de la sang al llarg de la vida, per això s’insisteix en què la donació de sang és imprescindible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa