MónTerrassa
Mapa del patrimoni cultural de Matadepera
La casa Aldavert, al carrer Sant Joan
La casa Aldavert, al carrer Sant Joan | Miquel Badia

!--akiadsense-->

L’Oficina de Patrimoni Cultural de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona realitza des de fa més de 20 anys els Mapes de Patrimoni Cultural dels municipis de la província de Barcelona que ho sol·liciten, informa Matadepera.cat. Actualment hi ha 186 municipis de la província que ja disposen del seu mapa, i des del passat 6 de novembre, i a través d’un conveni amb l’Ajuntament, s’ha iniciat el de Matadepera.

El Mapa del Patrimoni Cultural local té per objecte la recollida exhaustiva de dades sobre el patrimoni cultural i natural d’un municipi i la seva valoració, permetent així que l’Ajuntament estableixi mesures per garantir la seva protecció i conservació, així com planificar la seva rendibilització social.

Aquest patrimoni pot ser immoble (edificis, conjunts arquitectònics, jaciments arqueològics), moble (objectes singulars i col·leccions), documental (fons fotogràfics, documentals i bibliogràfics), immaterial (manifestacions festives, tècniques artesanals, costumari, tradició oral, cuina, música i dansa), i natural (zones d’interès natural i espècimens botànics singulars).

Més informació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa