MónTerrassa
Malgrat la pandèmia, sí que els Reis arribaran a Terrassa
  • CA
La cavalcada de Reis foto a foto

!--akiadsense-->

No és un Nadal qualsevol, però malgrat la pandèmia els Reis d’Orient arribaran a Terrassa. Ho ha confirmat aquest mati l’alcalde Jordi Ballart en l’acte de presentació de les activitats de les setmanes vinents. Hi haurà Reis a la capital egarenca el dia 5 de gener de 2021 a la tarda-vespre. Com? “Ho estem treballant i preparem diferents escenaris”, ha reblat Ballart. Tot dependrà de l’evolució de la pandèmia i del que marqui el pla de desescalada del Procicat.

Però l’objectiu és el que la festa de Reis -i la presència del Patxe Xiu-Xiu per recollir les cartes dels més menuts de la casa- sigui el més semblant “al model de sempre”. La cavalcada tradicional no està descartada. L’alcalde ha indicat que fer-la és una possibilitat real, i que s’estudien nous recorreguts, que, en tot cas, garantirien la seguretat de la comitiva real i de tota la ciutadania.

Ballart ha reconegut que serà un Nadal diferent, complicat, especial, amb molts sectors afectats, amb reunions familiars reduïdes on tot s’ha de redefinir per un virus que ha trasbalsat la normalitat. “Cal fer-li front”. I “viure la màgia i l’esperit terrassenc”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa