MónTerrassa
Malestar a les AMPA de Terrassa per l’aparició de 8 “bolets”
  • CA
L'Escola Bisbat d'Egara és un dels centres afectats amb un bolet
L’Escola Bisbat d’Egara és un dels centres afectats amb un bolet | L.T.

!--akiadsense-->

La Plataforma d’AMPA/AFA de l’Escola Pública de Terrassa, Pepeta, ha fet públic el seu malestar a través de les xarxes socials de la implentació de vuit grups extraordinaris, popularment coneguts com a “bolets” en diversos centres públics de la ciutat. Segons subratlla, les escoles afectades serien Antoni Ubach (amb un nou curs a 1r), Bisbat d’Ègara (2n), Agustí Bartra (P5), Roc Alabern (4t), Joan XXIII (3r), Lanaspa (4t), Abat Marcet (5è) i Josep Ventalló (P3).

Des de Pepeta manifesten que l’impacte immediat de l’aparició sobtada d’aquests cursos “és una baixada de ratios en aquests grups, però es preveu que això canviï amb la matrícula viva al llarg del curs” i ressalta que “tampoc ens consta que augmenti el personal especialitzat, més enllà de tutors/es“. La plataforma té concertada una reunió amb l’Ajuntament de Terrassa per al pròxim 16 de setembre, moment en què traslladarà la seva preocupació al respecte i exigirà al Consistori que pressioni Ensenyament per abordar els conflictes que aquests “bolets” representen per a la comunitat educativa dels centres afectats.

“Malgrat el compromís d’informar, malgrat el compromís de planificar conjuntament i rectificar errors anteriors, torna el curs i tornen els problemes“, lamenten des de la plataforma d’AMPA. Tanmateix, ja alerten a les administracions que “les famílies ens organitzem i seguirem lluitant per una escola pública no massificada, de qualitat i inclusiva”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa