MónTerrassa
L’ONCE celebra un any del retorn als carrers de Terrassa
  • CA

Al Grup Social ONCE ha volgut aquest dimarts escenificar l’aniversari d’un any des del retorn als carrers i places de Terrassa. I és que el 14 de juny de 2020, els venedors van tornar a ocupar els seus llocs després d’estar prop de tres mesos confinats a causa de la pandèmia Covid i de les restriccions. Era el primer cop a la història de l’entitat -que ja compta amb 82 anys- que s’interrompia el servei.

“El 15 de juny de 2020, els carrers van recuperar la il·lusió amb la tornada dels venedors i venedores de l’ONCE i un any més tard és més real que mai l’esperança de viure, poc a poc, amb normalitat”, destaca Enric Botí, delegat territorial d’ONCE a Catalunya. A Terrassa, s’ha celebrat amb la presència de la regidora de Capacitats Diverses, Mónica Polo. Ha estat al quiosc de l’ONCE situat al carrer Raval de Montserrat, núm. 22. També hi ha assistit el director de l’agència de l’ONCE a Terrassa, Paco Aguilar i el venedor de l’ONCE Francisco Ballestero.

Des de l’inici de la pandèmia, les persones del Grup Social ONCE han continuat, malgrat tot, en la prestació dels Serveis Socials essencials: mestres, tècnics de rehabilitació, treballadors socials, psicòlegs, especialistes en sordceguesa i de integració laboral, tècnics en tiflotecnologia, voluntaris… A més, va posar a disposició de l’Administració els hotels ILUNION per a ser medicalitzats, i han treballat en l’avantguarda de la lluita contra el virus amb les bugaderies assumint el rentat de roba hospitalària, i ha prestat serveis a ciutadans i ciutadanes en situació de vulnerabilitat.

La regidora Mónica Polo ha estat present en l’acte simbòlic de celebració d’un any de retorn de l’ONCE | Ramon Navarro

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa