MónTerrassa
Lliurament de diplomes dels tallers de confecció
  • CA

!--akiadsense-->

El regidor de Serveis Socials, Noel Duque, va participar en l’acte de lliurament de diplomes dels tallers de confecció organitzats per l’Ajuntament de Terrassa en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, dins el projecte Treball als barris.

Aquesta iniciativa, en que han participat 35 dones dels barris de Montserrat, Torre-sana i Vilardell, ha abordat tres objectius: afavorir l’accés al món laboral mitjançant la formació en el món de la confecció; millorar l’autonomia i l’autoestima de les dones participants; i generar una xarxa de suport entre elles i el territori.

A més, a través de les successives sessions, que van començar al febrer, s’han pogut treballar altres competències transversals, com ara les matemàtiques, necessàries en l’elaboració dels patrons, o la psicomotricitat fina. Alhora, les participants han adquirit coneixements sobre les diferents formes d’accés al món laboral, de la mà de l’escola pública Mare de Déu de Montserrat, l’Associació de Veïns i Veïnes de Montserrat i l’empresa de serveis Eina Cooperativa, que han col·laborat també en els tallers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa