MónTerrassa
Lildami substitueix Miki Nuñez i posarà veu a la cançó de l’estiu de TV3

Un altre cantant terrassenc serà l’encarregat de posar veu a la cançó de l’estiu d’enguany de TV3 i Catalunya Ràdio. Lildami pren el relleu de Miki Nuñez i posarà banda sonora a la programació estiuenca juntament amb el guanyador o guanyadora d’aquesta segona edició d”Eufòria’. La notícia es va revelar durant la vuitena gala del concurs musical, que va venir carregada de sorpreses. Lildami també va protagonitzar un dels moments més divertits de la nit en ballar sardanes amb el seu capgròs en directe.

El guanyador o guanyadora del programa signarà un contracte discogràfic, però durant la gala de divendres també es va anunciar que participarà a la cançó d’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. L’any passat, va ser el tàndem de Miki Nuñez i la guanyadora de la primera edició, Mariona Escoda, qui van posar música a l’estiu amb “Llums de mitjanit”.

La cançó de l’estiu de TV3 manté l’ADN terrassenc

“Sé que l’expectativa és molt alta, però em sap greu dir que [la cançó] d’aquest any no serà amb mi. Ho sento molt”, va dir amb un to humorístic el co-presentador del programa Miki Nuñez. I va continuar amb to irònic: “Serà amb un artista que està començant, fa algun ‘bolo’ de tant en tant… i està en aquest plató… És Lildami!”.

El raper, continuant amb el to humorístic del seu company terrassenc, va reconéixer que “el llistó el vau deixar molt alt” però “uns han de caminar perquè els altres puguem córrer”.

Lildami balla sardanes amb el seu capgròs en directe

Lildami també va protagonitzar un altre moment estrella de la nit ballant sardanes en directe amb el seu capgròs durant l’actuació d’en Tomàs amb ‘Coti x Coti’ de The Tyets, un èxit actual que barreja una melodia sardanista amb reggeaton. Davant del públic i dels espectadors, Lildami va explicar que “això a Terrassa és la clau de la ciutat”, al que Torné va respondre que “ja pots ser alcalde de Terrassa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa