MónTerrassa
“Eufòria” terrassenca: Lildami i el seu capgròs ballen sardanes en directe

Nit d'”Eufòria” terrassenca. Lildami i el seu capgròs van protagonitzar un dels moments estrella de la vuitena gala del concurs musical de TV3. El cantant, juntament amb el seu capgròs, va ballar sardanes en directe durant l’actuació d’en Tomàs amb la cançó ‘Coti x Coti’ de The Tyets, un himne actual entre el jovent que destaca per la barreja d’una melodia sardanista amb ritmes de reggeaton. A més a més, Lildami també va ser el protagonista de la gran sorpresa de la nit: Substituirà Miki Nuñez i serà l’encarregat de posar veu a la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio juntament amb el guanyador o guanyadora del programa.

La vuitena gala va ser una nit intensa amb molts moments a destacar. Un d’aquests, la divertida actuació d’en Tomàs de l’èxit ‘Coti x Coti’ que va transformar el plató en una festa major amb sardanes, gegants i capgrossos en directe. Entre aquests, el capgròs de Lildami, que no va dubtar a acostar-se al jurat i fer-los aixecar de la cadira per ballar sardanes.

Ja al final de l’actuació, la presentadora Marta Torné va fer pujar el cantant terrassenc i el seu capgròs a l’escenari. Davant del públic i dels espectadors, Lildami va explicar que “això a Terrassa és la clau de la ciutat”, al que Torné va respondre que “ja pots ser alcalde de Terrassa”.

Duel terrassenc: Un capgròs per Lildami però cap per Miki Nuñez

Mentrestant, el terrassenc Miki Nuñez es passejava per l’escenari, i Lildami li va preguntar amb to irònic: “No han portat el teu? Què passa? Que no tens capgròs?”. Cal recordar que Nuñez va ser candidat per a ser Capgròs de Terrassa l’any 2019 però la guanyadora va ser Rosa Aguado. “A Terrassa hi ha això o que et facin un carrer”, va afegir Lildami, al que Torné va proposar que li fessin un carrer a Nuñez i així ambdós obtinguessin un reconeixement de la ciutat.

Lildami, veu de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio

A més a més, durant el programa es va revelar que Lildami serà l’encarregat de posar veu a la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio juntament amb el guanyador o guanyadora d’aquesta segona edició d”Eufòria’. L’any passat, va ser Miki Nuñez qui va posar la música a l’estiu amb la cançó “Llums de mitjanit” juntament amb la guanyadora de la primera edició, Mariona Escoda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa