MónTerrassa
L’Hotel Don Cándido de Terrassa torna a obrir
  • CA

De mica en mica es recupera la normalitat en tots els àmbits i espais que havien canviat d’ús tornen a l’original. Entre avui i demà l’Hotel Don Cándido acaba de netejar, desinfectar i adequar els espais. I dijous reobre les portes. De moment, l’establiment de la Rambleta del Pare Alegre de Terrassa només funcionarà con allotjament.

Els Hotels Don Cándido i Terrassa Park van tancar temporalment per la crisi del coronavirus. El govern espanyol havia ordenat la suspensió de l’obertura al públic dels hotels,

El centre de serveis per a personal sanitari de l’Hotel Don Cándido de Terrassa va deixar d’acollir al personal sanitari de la ciutat el 30 de maig. La decisió va coincidir amb la baixada de la pressió de la situació de treball d’aquest personal, amb un menor risc de contagi i canvis organitzatius dels torns. Des de la seva posada en marxa, el 27 de març, el centre de serveis de l’Hotel Don Cándido ha disposat de 80 habitacions, amb una mitjana d’ocupació d’un 50%. Des de les instal·lacions de l’hotel se’ls ha facilitat dutxes i vestuaris, espais de descans i condicions higièniques adaptades a l’actual situació a tot el personal sanitari que ho desitgés, o inclús allotjament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa