MónTerrassa
L’Eurojackpot de l’ONCE reparteix 81.500 euros a Terrassa
  • CA

L’Eurojackpot de l’ONCE del sorteig celebrat divendres 10 de gener va repartir un premi de 81.405,10 € a Terrassa. L’agraciat/da ha obtingut un premi de tercera categoria (5 encerts). L’agent venedor de l’ONCE, Carlos Gil, és qui ha venut la butlleta premiada del Eurojackpot des del seu punt de venda ubicat al carrer del Cavall Bernat, 29, de Terrassa. Carlos és una persona amb discapacitat, com tots els venedors de l’ONCE.

L’agència de l’ONCE a Terrassa presta serveis personalitzats a 526 afiliats i compta amb 120 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

Enguany, l’ONCE ja ha repartit més de vuit milions d’euros en premis a Catalunya.

Pluja de milions del Eurojackpot de l’ONCE a Catalunya

L’Eurojackpot de l’ONCE va deixar 31,5 milions d’euros a Barcelona, ​​el major premi repartit per l’ONCE en la seva història, divendres 9 d’octubre de 2015. Antonio Rodríguez va ser qui va portar llavors la sort al barri de Les Corts, des del seu punt de venda al carrer Europa cantonada Joan Güell, a l’entrada d’El Corte Inglés.

Eurojackpot, la lotto d’Europa

L’Eurojackpot es comercialitza simultàniament a Espanya i a altres 17 països de l’espai econòmic europeu. Consisteix en encertar 5 números de 50 números possibles i dos sols d’entre 10 sols. El sorteig de l’Eurojackpot se celebra tots els divendres a Hèlsinki.

L’ONCE comercialitza l’Eurojackpot al costat d’Alemanya, Finlàndia, Dinamarca, Eslovènia, Itàlia, Països Baixos, Estònia, Croàcia, Islàndia, Letònia, Lituània, Noruega, Suècia, República Txeca, Hongria, Eslovàquia i Polònia.

L’Eurojackpot, com la resta de productes de joc de l’ONCE, es comercialitzen pels 20.000 agents que integren la seva xarxa de vendes. A través del Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar a més el nombre que més li agradi. També es poden adquirir des de la pàgina web oficial www.juegosonce.es i establiments autoritzats. A Catalunya, l’ONCE compta en l’actualitat amb una xarxa de 2.700 venedors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa