MónTerrassa
Veïns de Les Fonts i Can Parellada, cansats dels botellots en places del barri
  • CA

Les queixes per la proliferació de botellots i mostres d’incivisme de veïns dels barris de Les Fonts i Can Parellada de Terrassa no s’aturen. Aquesta setmana, Món Terrassa ha rebut una carta de denúncia d’un veí de Les Fonts en què es mostra cansat que cada dilluns i dimarts “ens trobem amb la mateixa història a l’esplanada del vell camp de Les Fonts”. Una història que no és gens agradable: “tot ple d’ampolles de vidre, vidres trencats, llaunes i restes de gots de plàstic”, lamenta R.P. Les dues imatges que va arribar es pot veure com les restes de les festes noctures passen factura al paisatge urbà, i sobretot, posen en perill a les criatures que utilitzen aquest espai per esbargir-se i practicar esport.

Ampolles llençades en un parc de Les Fonts de Terrassa | R.P.

A no massa metres de distància es troba un altre dels punts negres quant a incivisme que pateix Terrassa. Les denúncies pels continuats botellots que pateix una de les places de Parellada s’ha convertit en un trist disc ratllat. Durant la pandèmia i el corresponent confinament, la situació era preocupant per la sensació d’inseguretat que causava al barri. Ara, amb la progressiva recuperació de la normalitat la problemàtica no ha marxat ni desminuït. S’ha convertit ja en una rutina o hàbit.

Es tracta de la plaça Joan Santamaria que, dia sí, dia també, és un dels punts de trobada de desenes de persones que hi passen la nit amb la música alta i bevent alcohol. Com a resultat, l’endemà, tot està escampat pel terra i les restes de la farra del dia anterior fan mal als ulls. En aquest cas, els veïns també es queixen de la poca presència de la Policia Municipal de Terrassa, ja que asseguren que és lloc que es té coneixement de l’alta concentració de personal i que no s’actua per evitar-ho.

Un dels perfils més actius en denunciar aquesta situació és @CanParelladaT que no es cansa de demanar més policia i més mà dura per posar fre a les festes i maldecaps per als veïns de la zona:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa