MónTerrassa
L’AMPA Sala i Badrinas, molesta: “S’ha hagut de fer un tetris d’espais per poder iniciar el curs”
  • CA
Escola Sala i Badrinas de Terrassa
Escola Sala i Badrinas de Terrassa | G.E.

!--akiadsense-->

Aquest dimecres, la regidora d’Educació va explicar que una dotzena d’escoles han demanat més espais per poder complir amb els protocols per la Covid-19. Entre aquestes, hi ha el Sala i Badrinas de Terrassa. El col·legi es troba actualment encara utilitzant mòduls prefabricats a l’espera que finalitzi la construcció del nou edifici. Teresa Ciurana va manifestar que s’ha proposat a l’escola disposar de tres equipaments municipals per desdoblar classes: l’Escola Municipal d’Art i Disseny, l’Escola Oficial d’Idiomes (als matins) i l’Arxiu Municipal de Terrassa. Des del govern es va informar que la direcció estava estudiant les propostes i encara havia decidit com s’organitzaria definitivament.

Doncs bé, aquest dijous, des de l’AMPA Sala i Badrinas han deixat clar el seu posicionament sobre com s’ha gestionat tot aquest tema. I no es mostren gens satisfets. “No tenim més espais i ho vam saber aquest dimecres a la tarda. Els espais oferts o no complien els requisits o només eren per horari de matí, què fèiem amb els alumnes a la tarda? Des del 25 de juliol fins ahir. Hi ha hagut temps per planificar i no improvisar”, reclamen.

L’associació de pares i mares lamenta que a dos dies de començar les classes, la direcció “ha fet un tetris d’espais i distàncies per poder començar el curs el pròxim dia 14”. Un esforç que no evita que hi hagi ràtios de 27 i 28 alumnes a infantil i que els desdoblaments que s’han pogut fer han estat a costa d’ocupar tots els espais restants del centre. L’AMPA agraeix la gestió des de la direcció i l’equip docent, i recriminen al govern que “oferir espais que no compleixen els requeriments dels centres educatius o les instruccions sanitàries no és cobrir-ne les necessitats“. Per això, assenyalen que “no responsabilitzeu les direccions de la decisió final d’acceptar o no l’ús d’aquests espais oferts a dos dies de començar el curs. Confiem en la direcció que farà el possible per oferir una educació de qualitat en un entorn el més segur possible, en l’equip docent i en les famílies”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa