MónTerrassa
L’Ajuntament vol obrir la primera línia d’FP Dual a l’Ins Montserrat Roig
  • CA
Trobada del consell de Formació Professional amb la Generalitat
Trobada del consell de Formació Professional amb la Generalitat | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

La Comissió Permanent del Consell de la Formació Professional de Terrassa ha mantingut una reunió aquest divendres amb el president del Consell Català de la Formació Professional, Fabian Mohedano; el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Joan Lluís Espinós; i la directora general del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Ariadna Rectoret. La trobada ha tingut lloc a l’Institut Montserrat Roig.

Durant aquesta reunió, la Comissió Permanent del Consell de la Formació Professional de Terrassa ha transmès als representats de la Generalitat el seu projecte de futur per impulsar la formació professional a Terrassa, de manera compartida, i la seva tasca de prospecció dels reptes d’ocupabilitat i competitivitat de Terrassa i el seu entorn. Durant la trobada també s’han exposat projectes com els de la Fira d’Orientació Formativa i Professional “Terrassa Tria Futur”, el programa Terrassa Orienta, o el futur centre integral de l’FP a Terrassa.

Davant la voluntat compartida de seguir impulsant la formació professional dual, la regidora d’Educació ha informat que s’està treballant per poder posar en marxa la primera línia en aquest àmbit a l’Institut Montserrat Roig. En aquest sentit, l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior en Educació Infantil de l’Institut Montserrat Roig tindrà l’oportunitat de desenvolupar la seva experiència laboral a les escoles bressol de titularitat municipal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa