MónTerrassa
L’Ajuntament dedica 142.000 euros als ajuts a la igualtat d’oportunitats educatives

L’Ajuntament de Terrassa, a través dels Serveis d’Educació, ha obert la convocatòria dels ajuts a la igualtat d’oportunitats educatives per al curs 2020-21. La convocatòria s’adreça a les llars d’infants públiques, centres d’infantil, primària i secundària públics i concertats, escoles d’educació especial i a les escoles d’infantil i primària públiques d’altres municipis amb alumnat resident a Terrassa (Roc Blanc de Viladecavalls i Pilarín Bayés de Sant Quirze del Vallès). En total, una setantena de centres.

La dotació econòmica és la mateixa de l’any passat (142.487 euros) però enguany s’han reformulat els mecanismes de distribució, en el marc de les accions per lluitar contra la segregació escolar, Així, els ajuts es distribuiran de manera proporcional al percentatge d’alumnat amb necessitats educatives de suport específic per raons socioeconòmiques i culturals que hi hagi a cada centre.

A més, tots els centres, públics i concertats, participen de la mateixa convocatòria d’ajuts i no a dues bosses diferenciades com fins ara. Les escoles poden tramitar la sol·licitud dels ajuts fins al 25 de novembre. Una altra novetat és que enguany s’han simplificat els tràmits i les escoles només hauran de fer una sol·licitud a través la Seu Electrònica. Amb aquests ajuts, el Govern municipal vol avançar en la seva estratègia per a augmentar l’èxit educatiu a la ciutat, basada en una escolarització equilibrada i en el foment de les oportunitats educatives dins i fora de l’horari escolar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa