MónTerrassa
L’Ajuntament convida els egarencs a celebrar un Nadal sostenible
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa vol convidar la ciutadania a fer una reflexió sobre la sostenibilitat ambiental i la necessitat que tothom adopti el compromís de contribuir a preservar el medi ambient durant aquests dies. Les festes nadalenques són setmanes en què es dispara el consum d’energia i es generen més residus que la resta de l’any, en un percentatge que l’Agència de Residus de Catalunya xifra en un 3%. Cal, doncs, ser conscient sobre la importància del reciclatge, el consum responsable, l’aprofitament alimentari i la mobilitat sostenible, entre altres aspectes.

Enguany, Terrassa posa l’abast de a la ciutadania l’oferta de recursos per Internet que el Consorci de Residus del Vallès ha programat fins al dimecres, 23 de desembre. Són tallers gratuïts amb propostes d’activitats a fer des de casa, amb materials reciclats o reaprofitats (fer embolcalls de regals, espelmes, targetes de visita…) i aportant consells i trucs per evitar el malbaratament alimentari. Les inscripcions es poden fer formalitzar a través del web www.residusvalles.cat.

Paral·lelament, i en el marc de la Revolució Verda, l’Ajuntament ofereix un seguit de consells a través de https://www.terrassa.cat/consells-per-a-un-nadal-sostenible i les xarxes socials corporatives i de Medi Ambient, -Instagram (@terrassamediambient), Twitter (@trsreciclabe) i Facebook (@Terrassareciclable)- relacionats amb la gestió de residus, l’energia, la mobilitat sostenible, el reciclatge, el consum responsable, la qualitat de l’aire, l’aprofitament alimentari i la solidaritat, entre d’altres qüestions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa