MónTerrassa
La Policia Municipal de Terrassa incorpora 10 motos elèctriques
  • CA
Presentació de les noves escúters elèctriques | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat i regidor de Seguretat, Marc Armengol, ha assistit aquest divendres, dia 2 de juny, a la presentació dels 10 nous escúters elèctrics que s’han incorporat a la flota de la Policia Municipal de Terrassa. L’ha acompanyat l’Intendent Major de la Policia Municipal, Antoni Flores, amb el qual ha fet un repàs de les principals característiques tècniques dels 10 escúters (model C Evolution de BMW, motor de 35 KW (48 CV).

El cost d’aquests vehicles, amb l’equipament i el manteniment inclòs, és de 243.558,60 euros, que es pagaran mitjançant un rènting a 48 mesos. L’acte ha tingut lloc a la plaça Didó. Els nous vehicles tenen una velocitat màxima de 128 km/h i una autonomia de 160 km -amb 4 programes diferents en funció del tipus de conducció-, amb una bateria de liti. Els 10 escúters estan equipats amb una tauleta tàctil i una impressora, a més de la retolació d’identificació del vehicle policial, un conjunt lluminós de senyalització prioritària i d’emergències, la senyalització prioritària i d’emergència acústica i una llanterna d’altres prestacions.

La Policia Municipal compta actualment amb un total de 29 escúters. Amb la incorporació al servei d’aquests 10 nous vehicles elèctrics, es podran donar de baixa progressivament els escúters més antics, de més alt consum i menys respectuosos amb el medi ambient. L’objectiu és arribar a substituir el 100% dels escúters de la Policia Municipal per d’altres elèctrics en els propers dos anys. Amb aquestes noves incorporacions a la flota de la Policia Municipal, no només s’acompleix amb el compromís amb el medi ambient, sinó també amb la voluntat de modernitzar el Cos i dotar-lo dels recursos adients per poder desenvolupar les seves funcions de la manera més eficient. A més, cal recordar que totes aquestes mesures s’emmarquen en les directrius del Pla de Mobilitat, recentment aprovat, que aposta per la mobilitat sostenible en els diferents serveis de l’Ajuntament.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere a juny 02, 2017 | 13:49
    Pere juny 02, 2017 | 13:49
    L'alcalde no ha anat a la presentació?. Lamentable que no haguí trobat temps per la policia municipal de la nostre ciutat. Potser és que no reconeix el treball de la seva policia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa