MónTerrassa
Justícia estableix torns de tarda a vint jutjats de Terrassa
  • CA

El Departament de Justícia ha establert torns de matí i tarda en uns 200 jutjats de Catalunya –un terç del total de jutjats– per garantir les distàncies de seguretat de dos metres entre treballadors i evitar la propagació de la COVID-19. Com a norma general, al matí treballarà entre el 70 % i el 80 % del personal; i a la tarda, entre el 20 % i el 30 %.

És una mesura sanitària que ha començat a aplicar-se aquest 26 de maig, arran de l’entrada en vigor de la fase 2 de la desescalada a l’Administració de justícia. Amb el canvi de fase, la dotació de personal als jutjats passa a ser de 4.900 funcionaris; és a dir, el 65 % de la plantilla. Des de l’inici del confinament fins ara era d’un 10 %. El Departament ha fet la selecció dels jutjats després de valorar tots els equipaments i edificis judicials. L’Ordre del Ministerio de Justicia determina que l’adopció de torns correspon a les administracions competents en el seu àmbit d’actuació; és a dir, a la Generalitat en el cas de Catalunya.

El Departament de Justícia ha adquirit 1,2 milions d’unitats de mascaretes d’un sol ús i 20.650 mascaretes reutilitzables; 260.000 parells de guants i 9.500 litres de gel hidroalcohòlic per abastir els jutjats de Catalunya fins a finals d’any. En el mateix sentit, el Departament està equipant els jutjats de Catalunya amb més d’un miler de mampares i pantalles protectores, amb una inversió prevista de gairebé 40.000 euros. La Generalitat també n’ha invertit uns 26.000 en tasques de desinfeccions extraordinàries als jutjats i ha retolat tots els edificis judicials amb instruccions sobre les distàncies de seguretat i les normes de prevenció.

Els jutjats afectats a Terrassa amb els torns de matí i tarda:

FISCALIA D’ÀREA DE TERRASSA

INSTRUCCIO NUM. 1 TERRASSA

INSTRUCCIO NUM. 2 TERRASSA

INSTRUCCIO NUM. 3 TERRASSA

INSTRUCCIO NUM. 4 TERRASSA

JUTJAT DE VIOLÈNCIA SOBRE LA DONA NÚM. 1 TERRASSA

JUTJAT PENAL NUM. 1 DE TERRASSA

JUTJAT PENAL NUM. 2 DE TERRASSA

JUTJAT PENAL NUM. 3 DE TERRASSA

JUTJAT SOCIAL NUM. 1 DE TERRASSA

JUTJAT SOCIAL NUM. 2 DE TERRASSA

PRIMERA INSTANCIA NUM. 1 TERRASSA

PRIMERA INSTANCIA NUM. 2 TERRASSA

PRIMERA INSTANCIA NUM. 3 TERRASSA

PRIMERA INSTANCIA NUM. 4 TERRASSA

PRIMERA INSTANCIA NUM. 5 TERRASSA

PRIMERA INSTANCIA NUM. 6 TERRASSA

PRIMERA INSTANCIA NUM. 7 TERRASSA

PRIMERA INSTANCIA NUM. 8 TERRASSA

PRIMERA INSTANCIA NUM. 9 TERRASSA TERRASSA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa