MónTerrassa
‘Jazz per la llibertat’ a Terrassa aquest diumenge

Diumenge 3 de desembre tindrà lloc, a la plaça de Catalunya de Terrassa, «Jazz per la Llibertat», acte convocat per l’ANC-Terrassa i Òmnium Cultural-Terrassa amb el propòsit de recollir fons per als presos polítics, els polítics exiliats i les seves famílies.

L’acte consistirà en un concert que aplegarà un bon nombre de músics i que, a través d’una expressió tan lliure i tan emblemàtica de la ciutat com és el jazz, pretén exterioritzar el suport de la societat terrassenca a les persones encausades. Cal recordar, en aquest sentit, que dos dels implicats són els terrassencs Lluís Puig i Josep Rull.

A les 12 del migdia s’iniciarà la jornada, que comptarà amb diverses activitats, com ara una sessió de lindy hop. El concert de jazz serà de 13h a 16 h i hi ha confirmada la presència dels principals representants nacionals de l’ANC i Òmnium, així com la lectura de missatges de Lluís Puig i Josep Rull.

La cita inclou una botifarrada popular, amb la venda de tiquets solidaris al preu de 10 euros. Els diners recaptats aniran destinats a l’Associació Catalana pels Drets Civils, organització creada per canalitzar les mostres de suport de la ciutadania als membres del Govern empresonats o a l’exili.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa