MónTerrassa
Ja hi ha guanyadora del curs d’anglès de Salt Idiomes per un donant de sang
  • CA

!--akiadsense-->

El mes de setembre, el Banc de Sang de la Mútua de Terrassa, en col·laboració amb l’acadèmia SALT idiomes, va dur a terme una campanya especial de donació. Aquesta consistia en que tots els donants que vinguessin del 3 al 28 entraven al sorteig d’un curs d’anglès, que s’impartirà a SALT idiomes durant aquest curs 2018-2019 d’octubre a juny.

La guanyadora ha estat Mercè Mulet Burgos, donant de 61 anys que porta més de 10 anys essent habitual. S’acaba de prejubilar i tenia en ment aprofitar el temps fent algun curs, així que ser la guanyadora li ha fet molta il·lusió. El seu grup sanguini és O+ que és el més habitual i per tant molt important ja que a més, té una alta compatibilitat sanguínia.

En edicions anteriors d’aquesta mateixa campanya hi havien participat unes 700 persones. Enguany l’objectiu era superar aquesta xifra i recuperar la baixada de donacions, habitual a l’estiu.

La campanya ha conclòs amb les següents xifres:

– Persones que s’han apropat a la campanya: 720

– Donacions totals: 646 (583 sang i 63 plasma)

– Nous donants: 40

– Oferiments: 74

– Pacients que se’n podran beneficiar: més de 1800

Cal destacar la xifra d’oferiments. Es tracta de persones que s’han apropat a la campanya però per algun motiu no han pogut efectuar la donació (han estat excloses). En aquesta ocasió, el motiu de la majoria d’oferiments ha estat el període d’exclusió corresponent a viatjar fora d’Europa o a zones europees amb el Virus del Nil occidental present. Aquest període pot anar des d’1 a 6 mesos d’exclusió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa